SOMAMOVE start v2

SomaMove® är en holistisk träningsform som är atletisk men ändå mjuk. Du arbetar med kroppen som motstånd och med underlaget som ditt redskap. Du befinner dig aldrig liggande eller sittande utan jobbar mycket med händerna och fötterna som utgångspunkt. Hela passet är ett oavbrutet flöde av olika rörelsemönster där du tränar styrka, kondition, rörlighet och balans på ett atletiskt sätt.

Är du stel så kommer du blir mjuk och är du mjuk så kommer du bli stark!

Torsdagar: 10:00 i Medborgarskolan danslokal 

Fredagar: 6:30-7:15 F-hallen

Söndagar: 18:00-18:45 Medborgarskolans nya lokal Myggatan 3 

Bootcamp start v2

Torsdagar 17:30-18:30

Här jobbar vi både styrka och kondition i varierad form. Utgångspunkt är skogsplan, ibland är vi i utegymmet, ibland på gräsplanen och ibland elljusspåret. Ett roligt och varierat pass du aldrig tröttnar på.

MammaFys Steg 1 start v2

Tisdagar 9:30

Kom och träna upp kroppen efter graviditeten med andra mammor. Här bygger vi upp kroppen inifrån anpassat för nyblivna mammor. Vi jobbar lugnt i grupp med fokus på bål, skuldror och rumpa. Du får övningar att jobba med hemma mellan passen. Jag rekommenderar att du varit på efterkontrollen och fått klartecken från barnmorska. Barnet är varmt välkommen att vara med. Egen träningsmatta samt det ni behöver för barnet tar ni med er.

MammaFys Steg 2 start v2

Tisdagar 10:30

Här tar vi steget vidare i träningen och ökar tempot och belastning lite grann. Vi jobbar mer puls och mer styrka.

Medborgarskolans danslokal.

Viktig info:

  • VBfys ansvarar inte för sjukdom eller skador i samband med deltagande under träningen.
  • VBfys ersätter inte träningsavgift pga frånvaro/sjukdom.
  • VBfys ansvarar inte för utrustning så som skor, kläder, pulsklockor el liknande som deltagare använder under träningen.
  • VBfys förbehåller sig rätten att ställa in ett pass i samband med sjukdom eller för få deltagare, det kommer då ut på VBfys facebook-sida minst 1 timme innan passet startar.